TOKAT / NİKSAR - Niksar Mesleki Eğitim Merkezi

Kürşad İŞERİ - Okul Müdürü

1977 yılında Niksar´da doğdu. İlk , orta ve lise Öğrenimini Niksar’da tamamladı. 2001 yılında Erciyes üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu. 2002 Yılında Ağrı İli Hamur İlçesi Özdirek Oluklu İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2004 yılından itibaren ilçemiz Sarıyazı - Ormancık İlköğretim Okullarında müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. 2013 Yılında Günebakan Ortaokulu’na müdür vekili olarak görevlendirildi. 2014 yılında Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘ne tarih öğretmeni olarak atandı. Aynı yıl Niksar Danişment Gazi Anadolu Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2016-2021 tarihinde Niksar Prof. Dr. Mustafa Erol Turaçlı Fen Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptı. 30 Haziran 2021 tarihinde okulumuzda okul müdürü olarak başladığı görevini sürdürmektedir.